Inloggen Registreren

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Create an account

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Name *
Username *
Password *
Verify password *
Email *
Verify email *
Captcha *

Plugin Activatie

LET OP!

Uw aangeschafte plug-in(s) of trialversies kunnen alleen worden geactiveerd in versie 4.0.0.q build(735) of hoger. Indien u een lagere versie heeft, dan dient u eerst tot versie 4.0.0.q te updaten. (komt u vanaf versie 3, kijk dan hier voor de instructies). Heeft u zich eerder geregistreerd met een versie lager dan 4.0.0.q, dan dient u op deze site opnieuw te registreren.

 

Om een plug-in te kunnen gebruiken, dienen er twee stappen te worden genomen: STAP 1: Het ophalen van licentiecodes en STAP 2: Het aanzetten van de betreffende plug-in. Hieronder worden beide stappen laten zien.


Het ophalen van de plug-in licenties

Ga naar het tabblad "Start". Klik vervolgens op "Online Registratie".


U komt dan in het volgende scherm.

 

Vul hier uw gebruikersnaam en wachtwoord van deze website in. Klik vervolgens op "verstuur" (onderaan het scherm) en uw plug-in codes worden vanaf onze servers opgehaald.

 

 

 

 

 

Achter de aangeschafte plug-in(s) wordt het aantal ophaalmogelijkheden en eventueel de einddatum van de plug-in vermeld. 

Indien de teller van de ophaalmogelijkheden op 0 staat, dan wordt de plug-in geblokkeerd. Om de teller te resetten, kunt u ons een email sturen met de vraag om de plug-ins opnieuw te activeren. 


De plug-ins met een einddatum erachter, zijn plug-ins die een jaarlijkse bijdrage hebben. Bij deze plug-ins, zult u 30 dagen voor het verloop een bericht krijgen vanuit osFinancials dat de plug-in binnenkort verloopt. Dit zal zich blijven herhalen tot de plug-in daadwerkelijk verlopen is. Tevens zult u een offerte van ons ontvangen met de mogelijkheid uw plug-in te verlengen. 

 

 

 

 

 

 

 

  

Aanzetten plug-ins

Nadat u de plug-incode opgehaald heeft, dient u uw plug-in (per administratie of gebruiker) aan te zetten. Het aanzetten van uw plug-in doet u via het tabblad: Instellingen -> Extra -> Plug-ins. Via de plug-in menustructuur zijn de plug-ins verdeeld over verschillende categorieën. Zoek hiertussen de plug-in die u wil aanzetten.
(De bankimport plug-in is een uitzondering, deze is altijd actief en hoeft dus niet apart te worden aangezet)

 

Als voorbeeld: De plug-in "Voorraadcontrole". Deze zit in: Artikel plug-ins -> Voorraadcontrole.

 

 

Klik de plug-in aan die u wilt aanzetten. Hierdoor komt u in het scherm om uw plug-in 'aan of uit' te kunnen zetten. Zet de plug-in op 'ON'. Klik daarna op 'SAVE' Na het aanzetten van de plug-ins is het verstandig om osFinancials opnieuw op te starten, zodat de wijziging volledig door gevoerd wordt in het programma. Hierna kan er met de plug-in worden gewerkt. Voor de verdere uitleg over het gebruik van de plug-in of het instellen hiervan, verwijzen we naar de diverse handleidingen. 

 Plug-in activatielijst

LET OP: Indien u deze handling uitvoert, zult u bij elke nieuw aangeschafte plug-in deze handeling moeten herhalen!

Als osFinancials wordt geïnstalleerd, worden ook alle plug-ins mee geïnstalleerd. Het kan daardoor verstandig zijn, om te controleren of er geen plug-ins aanstaan welke niet gebruikt worden. Dit maakt het starten van en het werken met osFinancials een stuk sneller.

Klik hiervoor op de knop "Activate plug-ins" in het tabblad Instellingen -> Extra.

Het volgende scherm wordt geopend.


Klik nu eerst op de regel "Root" en vervolgens op de knop "Registered only" om alle niet gekochte plug-ins uit te sluiten van het laden.
Afhankelijk van de door u gekochte plug-ins, zult u de gekochte plug-ins nu zien met een grijs icoon en de overige met een rood icoon.